http://publishme.se/971575/settings/theme/templates/ Rebecka - Au pair i Seattle -

ruta 1, nästan.

publicerat 2010-04-28 klockan 19:43:00
blev inget med chicago-familjen, så nu är det vänta som gäller igen.
Men, någongång ska jag väl få en match också och då kommer det (förhoppningsvis) vara värt väntandet!

chicago nästa, eller?

publicerat 2010-04-25 klockan 16:17:57
Pratade med mamman i familjen igårkväll igen, gick nog bra, tror jag!
Svårt att säga, en del svar bra och en del mindre bra. Men hoppas dem fick en bra och rätt syn på mig:)
Vet inte vad jag tycker om dem bara, svårt att veta efter att bara pratat en liten stund på tele. Men jag tror, att om dem vill ha mig, vill jag ha dem.
Skulle få ett mail med svar om dem väljer mig eller en annan. Nervigt värre!

Idag är det hur mysigt väder som helst, och jag fick sluta 2 istället för 5 från jobbet, så jag njuter av solen genom att sola och gå runt barfota med kameran. HUR underbart?! MEGAUNDERBART! ;)

familj 4

publicerat 2010-04-24 klockan 10:31:28
Familjens mamma ringde igår! Precis när jag stämplat ut på jobbet! Höll på med att fylla glassmaskinen för fullt;) haha. Chockad blev jag, och inte vidare förberedd. Men gick nog hyfsat, hoppas jag! Inte bästa Engelskan och inte allra bästa svaren på allt, men jag kunde iaf föra samtalet trots nervositeten;) haha.

Har fått se bilder på barnen, två tvillingtjejer på 4 år, supersöta. Familjen bor lite utanför chicago då, i en förort. Men det fanns bibliotek, tåg, affär och allt möjligt inom gång avstånd och tog 25 min med tåg till själva chicago. Låter ju helt okej ändå. Och ungarna gick på pree-school på eftermiddagarna om jag förstod rätt, fick aldrig fram om jag ska köra bil eller inte. Men hon skulle ringa ikväll igen för att prata mer, så får förbereda frågor (och svar) tills dess. iihhh nervös! :D
Deras nuvarande au-pair skulle hem i slutet av juni vilket skulle passa väldigt bra för min del!

på G igen?

publicerat 2010-04-22 klockan 22:36:25
tjena.
Jag skickade mail, om varför inget hänt och lite frågor om jag skulle ändra lite saker, till sts i förrgår.
Fick inte direkt något mail med svar tillbaka, men idag fick jag mail om en ny familj som kanske kommer kontakta mig imorgon. En familj med två tjejer på 4 år och en kille på 2.11 år? (stog 21.1 år, men tror det står fel. hehe)
Bor utanför chicago. Jag är dock fullbokad med jobb imorgon heela dagen så vi får se om jag lyckas prata med dem.. hoppas dem ringer på mobilen! (vilket jag är tveksam till då ingen annan har gjort det).

Nåja, hoppas det kommer igång nu så jag hittar en familj och kommer iväg någon gång!
Sängedags nu, puss o kram jan banan.


två bilder på chicago. tyckte det började bli för mkt bara text här;) (bilder kommer från google.)

min profilbild
bloglovin

Rebecka här. En 21 årig tjej som hösten 2010 flyttade till Seattle, USA, för att jobba som au-pair. Efter 1 år med en familj där jag tog hand om två barn, Toby 2 år och Alice 7 år är jag nu i en familj med 3 barn. En 4 årig tjej och två pojkar på 6 och 10 år. Här på bloggen får ni följa mitt liv som au-pair, allt från jobbet, vardagen, resor, vänner, Seattle, USA och en hel del bilder. Enyoj. Ps. Fotar med Nikon d60, don´t forget copyright!

Just nu i Seattle:
RSS 2.0