http://publishme.se/971575/settings/theme/templates/ Rebecka - Au pair i Seattle -

Copenhagen

publicerat 2011-05-31 klockan 08:37:47
Efter nästan en hel dag har jag nu sorterat, raderat och fixat en hel hög med bilder. Även sagt ett litet hejdå (kommer ses en gång till) till Therese. Sen åker Emilie hem ganska snart också! Åh, kommer sakna mina fina danska tjejer. Men, till hösten blir det ju resa till Köpenhamn iaf;)



Los Angeles!

publicerat 2011-05-30 klockan 19:43:33
Hemma från en helt otroligt bra helg. LA är himla nice. SOL, varmt (förutom att det blåste kallt en del), stränder, hollywood, blå himmel o.s.v.
Helt enkelt bra. jag kommer utan tvekan åka tillbaka!

Jag har solat, skrattat och haft det allmänt bra. Tagit 900 bilder som jag tänkte sortera lite nu. Hoppas er helg varit bra, bilder borde dyka upp här snart.

Hej där

publicerat 2011-05-26 klockan 13:00:00


Är just nu med denna pingla och njuter av livet. (förhoppningsvis haha).
Provar förinställda inlägg så det kanske kommer updates från familjens besök,
under helgen när jag är borta.. Trevlans?

I´m coming home

publicerat 2011-05-25 klockan 09:31:55
Familjen har åkt hemmåt mot Svedala igen, så nu är jag själv här nere i källaren. Veckorna har gått riktigt fort och jag kan inte fatta vart tiden sprungit iväg? Det har iaf varit kul med familjen på besök i mitt nya liv, trots lite normalt tjafsande mellan oss;) haha. Så jag vill tacka för två kanon veckor!<3 (och tack för hjälpen jag fick!)



Nu ska jag sova sömnhetssömn, imorgon är jag ledig lite längre tack vare att Alice har playdate! Jag ska jogga, hämta Johanna på flygplats för att sedan unna mig lite manikyr/pedikyr med Ann. Heelt okay. Och sen är det bara Torsdag kvar på denna jobb-vecka. Hurray! Sen ska jag få SOOOLL! (hoppas jag innerligt).

förövrigt, idag fick jag mail om att jag kan begära dag då jag vill flyga hem!! fick jag inte nyss biljetterna hit!? Gaaahhh. 3 ynka månader kvar på mitt år, kan knappt fatta.

foto,photo, kort, bild, picture osv.

publicerat 2011-05-24 klockan 09:45:46

Fina fina pojk.

Jag har helt sjukt många bilder från 3 senaste dagarna, fick ganska mycket måste-fota ryck nu när jag fick prova ny lens!;) Så förvänta er lite fotobloggs varning här..

Sista kvällen med familjen i Seattle!
Vi åt på en mysig resturang och hade allmänt trevligt, bra avslut på braiga veckor!
Kommer bli ganska jobbig dag imorgon tror jag, tur jag har nåt att se framemot redan i helgen! Sen så ses vi ju om 3 månader igen :)
Några bilder från deras besök kommer det också.. massa bilder nu ju. haha. Hoppas ni gillar sånt;)

U-district gatumarknad

publicerat 2011-05-23 klockan 23:54:06
Igår var jag på gatumarknad och kollade på lite intressanta människor. Jag passade även på att testa Objektivet jag får låna lite till, och åh vad jag gillar det! ;)

Här får ni en bildbomb!











update

publicerat 2011-05-22 klockan 06:35:57



Ann har köpt nytt objektiv till hennes pappa, och jag har till min stora glädje fått prova det. Makro 100mm, loove it!

Hallåå där!
Hoppas ni mår bra. Jag har det toppen, veckan har bjudit på flera soliga fina dagar och jag spenderar tid med min familj. (och vänner lite ibland;)). Nu är bara några dagar kvar innan det blir Sverige för familjen igen, så nu får vii njuta så gott vi kan! Och på torsdagkväll blir det inget mindre än: LA BABY!!!

Äntligen här!!

publicerat 2011-05-11 klockan 08:40:27
Efter nästan 9 månader fick jag idag se min familj igen!

Började dagen med playdate i parken med Emilie och Tyler för att sedan baka hos Ann. Efter jobbet åkte jag direkt till flygplatsen, för att hämta upp mamma, pappa och Daniel.

Vi hade bestämt att dem skulle gå till parkeringshuset och smsa våning+rad. Men så lätt gick det inte;) Efter en halvtimme efter bestämd tid hade jag inte hört nåt så istället för att vänta parkerade jag och började gå på jakt. Problemet var att jag osmart som jag är inte tagit flyg-info om vilka dem flög in med.. så jag visste inte var jag skulle leta. Men jag gick till baggage claim, såg en skylt om international och där, helt plötsligt, sitter min käre far och försöker få tag på mig genom mail!;) Mamma och Daniel står i parkeringshuset och letar efter mitt telefonnummer, (som dem lyckats tappa bort!) och fick sig en trevlig överraskning när jag kommer gående bredvid pappa! ;D

Men nu efter mat och prat ligger dem och sover så sött, trötta efter resande.

Och såhär fina saker kom på beställning!;)

hej sol

publicerat 2011-05-08 klockan 22:14:46

Solen skiner (trevlig överraskning) och jag är för än gångs skull pigg på en söndag.
Det tummar vi upp för!

Blooooooaw

publicerat 2011-05-08 klockan 09:50:11
Lördagskväll. Denna helgen slutar kvällen lite tidigare. Massa tjejsnack och trevligheter, bilresa med sjungandes (skrikandes;) haha) underbara människor och en "däckad" Ann. Fina kvällar som bara blir fler o fler;)

Idag jobbade Ann och jag var hos henne och hjälpte till, lite mys med baby-Chloe!
Imorgon är det morsdag och vet inte riktigt alls vad som händer och sker. Allt jag vet är att nu blir det sängen. Gonaaatt.

Pics

publicerat 2011-05-06 klockan 21:43:08







weekend weekend

publicerat 2011-05-06 klockan 21:34:37
oj, det har visst gått nästan en hel vecka sedan jag skrev här nu.
Men jag har faktiskt inte haft tid, har spenderat tiden med annat. Umgåtts med v-familjen och kompisar, under stunderna jag inte jobbat. Vilket borde vara en bra sak? ;)

Veckan har  varit okej, men jag är glad att det är Fredag!
Känns mest som att jag väntar på tisdag nu.

Det går bra nu

publicerat 2011-05-02 klockan 08:23:41
Riktigt bra helg med mina svenskar och danskar<3

Valborgs firande på Fredagkväll (en dag för tidigt)
Började kvällen på Golden gardens, strandhänd vid en brasa. Bjöds på halvvarm korv, marshmallows och potatissallad! Vi stod där under stjärnorna och sjöng svenska låtar och hade allmänt mysigt, toppenmysigt faktiskt.
Efter det åkte vi till Kirkland och dansade loss i några timmar. Klockan 4 på morgonen bar det av hem, med ett stopp på McDonalds. Skulle beställa cheeseburgare men neeepp. Dem hade bara frukost! HAHA, äckliga Mcegg sandwich! Kom i säng 5.30 AM och slumrade sedan sött.

Lördagen blev det sol! Lite kallt men sol. Mötte mina tjejer downtown, för en av favvisbutikerna har öppnat där. Nämligen inget mindre än "Forever 21", HAPPINESS haha. 3 våningar stort och värsta paradiset. fyndade en tunika och vita virkade shorts.
Efter shopping blev det mathandlande för att spendera kvällen hemma hos favvis-dansken. Kyckling, tzatsiki och hazelbacks potatis och sedan choklad doppade jordgubbar till efterrätt! Såg på "the kings speech" och mös. Fint.

Idag blev det pannkaksfrukost och fixade ögonbryn. Jag tog sedan powernap i solen, har varit sol och VARMT idag, sjukt underbart! Sedan en runda till kyrkan för att sedan avsluta dagen med te, lite godis och Grey´s.
Bra avsluttning på en bra helg.

Nu ska här sovas så man är redo för en ny jobbvecka!
Men om 9 dagar, då ska jag få se min familj igen, längtar!

min profilbild
bloglovin

Rebecka här. En 21 årig tjej som hösten 2010 flyttade till Seattle, USA, för att jobba som au-pair. Efter 1 år med en familj där jag tog hand om två barn, Toby 2 år och Alice 7 år är jag nu i en familj med 3 barn. En 4 årig tjej och två pojkar på 6 och 10 år. Här på bloggen får ni följa mitt liv som au-pair, allt från jobbet, vardagen, resor, vänner, Seattle, USA och en hel del bilder. Enyoj. Ps. Fotar med Nikon d60, don´t forget copyright!

Just nu i Seattle:
RSS 2.0