http://publishme.se/971575/settings/theme/templates/ Rebecka - Au pair i Seattle -

One last time

publicerat 2012-08-05 klockan 01:39:34
Jag har försök blogga. Jag har försök skriva om hur det var att komma hem, att vara i Sverige igen. Har skrivit flera långa inlägg, som sedan suddats ut eller hamnat i utkast.
Det blir alldeles för mycket svammel. För deprimerande och tråkigt. Jag kan inte förklara vad jag känner, inte på ett bra sätt här på bloggen. Vem vill läsa om hur mycket jag saknar Seattle och alla där, varje dag hela tiden? Det är kanske bättre att låta det vara. Ett tag iaf.
 
Men, trots allt så blickar jag framåt mot nya äventyr och tittar tillbaka på mina år med glädje och lycka över allt jag fått vara med om.

Tack till er som följt min tid som Au-pair och läst bloggen. This is the end of this adventure<3

min profilbild
bloglovin

Rebecka här. En 21 årig tjej som hösten 2010 flyttade till Seattle, USA, för att jobba som au-pair. Efter 1 år med en familj där jag tog hand om två barn, Toby 2 år och Alice 7 år är jag nu i en familj med 3 barn. En 4 årig tjej och två pojkar på 6 och 10 år. Här på bloggen får ni följa mitt liv som au-pair, allt från jobbet, vardagen, resor, vänner, Seattle, USA och en hel del bilder. Enyoj. Ps. Fotar med Nikon d60, don´t forget copyright!

Just nu i Seattle:
RSS 2.0